Ook in deze tweede helft van de buitencompetitie staat er voor Klick ‘15 weer veel op het spel. Wanneer Klick ‘15 bij de bovenste 4 eindigt wordt de Hoofdklasse behouden en moet Klick ‘15 volgend jaar met de schotklok gaan spelen.

Klick ‘15 staat op dit moment op een mooie derde plek, maar tot en met plaats 6 ligt het heel dicht bij elkaar. De tegenstander van afgelopen zondag was SVOC, een van de hekkensluiters van deze Hoofdklasse poule.
Tot 4-4 ging het gelijk op maar daarna kan Klick ‘15 aanvallend de bal goed in de ploeg houden en waardoor er mooie kansen gecreerd worden. Deze kansen worden ook goed afgemaakt en dat levert voor Klick ‘15 nog vier doelpunten voor de rust op, 4-8. Na de rust pakt Klick ‘15 het weer goed op, SVOC komt nauwelijks aanbod waardoor de stand uitgebreid naar 4-14. Het spel is gespeeld, en dat levert geen spectaculaire eindfase meer op. Klick ‘15 weet de wedstrijd prima uit te spelen en wint deze met 7-16.
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks 5x,  Pien Kuppen 4x, Kim Verbruggen, Irma de Kleijne 2x, Lotte Selten, Jolanda Bouwen, Rian Derks 1x.

De Korfrakkers 2 - v. Grinsven/Albers  Klick 2

Klick 2 was vandaag te gast in Erp om te spelen tegen de koploper in de Reserve Hoofdklasse. Klick begon strijdlustig aan de wedstrijd wat al snel resulteerde in een 0-1 voorsprong. De Korfrakkers maakte de gelijkmaker, maar Klick liet zich niet van de wijs brengen en kwam in relatief korte tijd op een 1-5 voorsprong, onder andere door twee mooie afstandsschoten van Channe. Er werd uitstekend verdedigd, maar tegen een ploeg als De Korfrakkers is het onmogelijk om de nul te houden, en de thuisploeg wist dan ook van tijd tot tijd te scoren in de eerste helft. Toch gaf Klick de opgebouwde voorsprong niet uit handen: ruststand 6-8. Na de rust werden er wat balfouten gemaakt door Klick, wat De Korfrakkers natuurlijk genadeloos afstrafte, zodat de thuisploeg de stand op gelijke hoogte bracht: 9-9. Klick bleef goed spelen, met mooie acties en goed verdedigend werk. De Korfrakkers liet in deze fase van de wedstrijd zien waarom zij de eerste plaats bezetten. De ploeg zette een tandje bij en wist langzaam maar zeker de voorsprong te pakken. Eindstand 15-12, helaas geen punten voor Klick maar wel met opgeheven hoofd terug de Middenpeelweg over.
Voor Klick 2 scoorden: Channe Janssen 3x, Ellen Selten 3x, Marja Derks 2x, Sanne Verhoeven 2x, Fenne de Kleijne en Yvonne Selten 1x.

SVOC 1 - Klick ‘15 1: 7-16
De Korfrakkers 3 - Klick '15 2: 15-12
Klick '15 A1 - De Korfrakkers A3: 11 - 8
Klick '15 C1 - DES (V) C1: 0 - 16
Klick '15 D1 - Eymerick D1: 0 - 16
Klick '15 E1 - Merselo E1: 5 - 5
Klick '15 F1 - VIOS (O) F1: 5 - 15
De Peelkorf MW1 - Klick '15 MW1: 13 - 2