Uit onderzoek is gebleken dat 60% van de Nederlanders fitter en strakker de zomer in wil. Een paar kilo’s minder, meer spiermassa, of gewoon gezonder worden zijn de meest voorkomende fitnessdoelen van de gemiddelde Nederlander.

Veel Nederlanders hebben er moeite mee om deze doelen op eigen houtje te bereiken. Bij Fitland staan gediplomeerde instructeurs voor u klaar die u de komende maanden kunnen helpen om fitter de zomer in te gaan!

Real Fitness

Een training bij Fitland bestaat uit bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen. Functioneel en resultaatgericht trainen dus, op ieder niveau. Fitland helpt haar leden om op een verantwoorde manier van bewegen naar trainen te gaan. Fitland noemt deze manier van trainen: Real Fitness.

Sport tot de zomer met 50% korting

Wanneer u deze maand inschrijft sport u 9 weken bij Fitland met 50% korting. Wanneer u daarna bij Fitland wilt blijven sporten ontvangt u tevens 30% korting op vrij opzegbaar sporten. Bij Fitland staat uw resultaat centraal. Behaalt u deze resultaten niet dan zit u nergens aan vast. 

Nieuwsgierig?

Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie kunt u terecht op de website of telefonisch contact opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de Fitland vestiging in Mill. De koffie staat klaar.

Fitland Mill | Hoogveldseweg 1 | (0485) 45 50 00 www.fitland.nl