Mini’s van de week: Lotte en Liz

Afgelopen zaterdag werden door de teams van Apollo de laatste wedstrijden thuis gespeeld. Het is een goed seizoen voor Apollo geweest. Het zitvolleybalteam heeft gestreden voor de vierde plek of hoger. Dit zou betekenen, dat ze dan mee mochten doen met het NK. Helaas, op een paar puntjes na, heeft dit niet mogen lukken en zijn ze als vijfde geëindigd.

Dames 1 had als doel om dit seizoen PD wedstrijden te spelen en te promoveren naar de eerste klasse. Op het moment dat ze in de gaten kregen dat een kampioenschap ook mogelijk was, zijn ze gaan strijden voor de eerste plek. Het was spannend tot de laatste wedstrijd. Op één punt na zijn ze helaas geen kampioen geworden, maar op een verdiende tweede plek geëindigd. Dat betekent, dat volgende week Dames 1 gaat strijden (tijdens de PD wedstrijd) om te promoveren naar de eerste klasse.

Dames 2 heeft ook een mooi seizoen gespeeld en is als vijfde geëindigd. Het seizoen van meisjes B1 was in twee helften verdeeld. De eerste helft zijn ze achtste geworden. De tweede helft hebben ze een grote spurt gemaakt en zijn ze als vierde geëindigd. Meisjes C1 begon dit seizoen met een nieuw team en nieuwe spelers. Ze zijn elfde geworden, maar hebben wel een paar puntjes weten te pakken.