Na vijf magere weken was het eindelijk weer eens genieten voor de supporters van De Willy’s. De uitwedstrijd tegen Menos dus tevens belangrijkste derby van het jaar werd namelijk wederom gewonnen.

Waar beide teams voor rust aan elkaar gewaagd waren en even slecht speelden, maakte De Willy’s na rust het verschil. Op aangeven van Sander Veldboer was het Wouter Klaassen die de score opende, 0-1 in de 50e minuut. Tien minuten later was het goed werk van Harm Kuijpers die de bal bij de opbouw van Menos onderschepte, daarna kwam de bal via Mike van Boxtel bij Sander Veldboer die met een bekeken steekpass de bal bij Bart Derks bezorgde. Deze omspeelde doelman Geurts van Menos en tikte de 0-2 binnen. Hierbij petje af voor de grensrechter van Menos die zeer sportief niet vlagde waar 9 van de 10 waarschijnlijk de vlag in de lucht zouden gooien. Menos probeerde nog wel en was heel dichtbij de 1-2 maar Bram Schaap bracht knap redding op de kopbal van Hein Jacobs.

Toen scheidsrechter Selten uit Haps, pas 17 jaar, affloot was de blijdschap groot bij de blauw witten en was het dik feest in de kantine waar het tweede elftal het kampioenschap vierde en het eerste dus moeiteloos kon aansluiten met deze driepunter.