Afgelopen vrijdag moest er minimaal gelijk gespeeld worden om het kampioenschap binnen te halen. Tegenstander was Smash uit Gennep.

Supporters kwamen van heinde en verre om onze spelers er doorheen te loodsen. Zij wilden dit spektakelstuk uiteraard niet missen.

Enigszins gespannen beet Kevin het spits af met een overwinning, waarna Pieter en Joan zijn voorbeeld volgden door ook hun wedstrijd te winnen. Het dubbel bleek een lastigere prooi voor Juan en Kevin, maar ook deze werd in een vijfsetter binnengehaald. Aan Pieter de eer om het kampioenschap binnen te halen, maar hij strandde op zijn tegenstander.
De volgende wedstrijd wist Kevin gemakkelijk het kampioenschap veilig te stellen.
Na het nuttigen van een heerlijk stuk zelfgemaakt gebak werden de andere wedstrijden nog uitgespeeld. De einduitslag was een 8-2 overwinning.
Volgend seizoen een nieuwe uitdaging in de 2e klasse.

Naast het goede resultaat van Taflan 2, was er ook goed nieuws uit het kamp van Taflan 1 en Taflan 3. Beide wisten relatief makkelijk klasse behoud veilig te stellen. Het eerste team moest een goede uitslag neer zetten om Bit onder zich te houden. Uiteindelijk was de 8-2 overwinning op SKF ruim voldoende. Het vierde team moest het opnemen tegen directe concurrent TIAN, en moest minstens 5 punten behalen, een lastige opgave, waar Wiljan Toonen, Francis van Kuppenveld en Jan Verstegen in zijn geslaagd, door een 6-4 overwinning op TIAN 6.

Het vierde team was eigenlijk al gedegradeerd, en moest het ook nog eens opnemen tegen de koploper en dat was dus een lastige wedstrijd. Jeno Bongers, Frans de Gruiter en Riky Sommers speelde een nette wedstrijd, en verloren met 4-6. Jeno won één keer, Riky twee en Frans één.

Het eerste jeugdteam sloot af met een 10-0 verlies. Bram van Gils Noud Habraken en Toon Peeters wisten geen wedstrijden te winnen van de kampioen. Over het hele seizoen is Evie de sterkste speler gebleken en ze mag dan ook dit jaar de jeugd procentenbokaal mee naar huis nemen.