De Willy’s speelde zondag 8 mei een kansloze wedstrijd tegen Vios’38. Voor Vios’38 was er nog iets te halen, namelijk een periode titel. Dit was duidelijk te merken.

Vios’38 speelde fanatiek en hadden er zin in. Ze gingen fel van start wat resulteerde na 6 minuten in een 1-0 voorsprong. Een goed lopende aanval van Beugen werd netjes afgerond door Jelle Boumans. Na 13 minuten spelen verwerkte Bart Derks een prima aanval van Vios’38 op de doellijn tot corner. Het mocht allemaal niet baten na 15 minuten een prachtig schot van Thomas de Groot in de linker hoek, onhoudbaar voor doelman Bram Schaap 2-0. In de 25ste minuut vanaf links een goed opgezette aanval de voorzet werd netjes afgerond door Guus Jansen. Na 30 minuten wederom een goed lopende aanval op links werd met een sliding afgerond, wederom door Guus Jansen 4-0. In de 40 minuut leek een houdbaar schot voor de keeper maar deze was net te laat en Tijn Jansen liet 5-0 aantekenen. Dit was tevens de ruststand.

Na rust speelde De Willy’s wat verder van het doel maar de thuisclub bleef het gevaarlijks en hadden nog een aantal keren pech anders was de 10 zeker gehaald. De eindstand werd uiteindelijk 7-0 door doelpunten van Marco Groot (6-0) en Koen Jansen (7-0).

Op tweede Pinksterdag komt de kampioen van deze klasse op visite in Wilbertoord. Dit is tevens de seizoen afsluiting. Hopelijk laten de Wilbertoorders dan zien waartoe ze in staat zijn.