Op donderdag 26 mei was de afsluitende finale dag van een mooie lange competitie. Tijdens de wintermaanden streden 21 ploegen om aan deze dag mee te mogen doen.

De 21 ploegen waren over 3 poules verdeeld en speelden allen een eigen competitie en nog eenmaal tegen de tegenstanders uit de 2 andere poules. Van de 4 ploegen die uiteindelijk over bleven, streden De Verzamelaars uit Wanroij (de winnaar van de vorige editie) en KBO Maaszicht 2 uit Grave om de 3e en 4e plaats. De Mannen uit Wanroij versloegen de Gravenaren met 40 - 33.

De uiteindelijke finale ging tussen Ons Genoegen uit Gassel en De Soos uit Wanroij. De eerste partij werd met 10 - 7 gewonnen door Ger Willems van Herman Linders. Jo Thijssen kwam 2 punten tekort tegen Harrie Baltussen uit Wanroij en in de 3e partij had Jan Verbruggen een topdag tegen Jan Linders en was de buit na 3 partijen al binnen voor De Soos. De 4e partij, Grad Kersten uit Gassel tegen Max Derks uit Wanroij, was een mooie afsluiting met een aantal mooie caramboles.
De Soos mocht de beker in ontvangst nemen.

De organisatie werd vriendelijk bedankt en voor het volgende seizoen inschrijven is al weer mogelijk. Liefst zo snel mogelijk, zodat de voorbereidingen van het nieuwe seizoen op tijd klaar zijn. Ook nieuwe teams zijn natuurlijk welkom!
Voor info Frans Maas 0485 - 45 23 28 of Willy Driessen 0486 - 47 41 85.