In de laatste wedstrijd van het seizoen stond tegenstander Lottum 1 op het programma. De wedstrijd begon wisselend MIKO 1 had aardig wat kansen maar de doelpunten bleven uit.

Het was Lottum die de score opende maar door middel van een mooi uitgespeelde vrije worp kwam MIKO op gelijke hoogte. Vanaf dat moment kwam MIKO beter in het eigen spel en kon uitlopen naar een 1-4 voorsprong. Toch bleef het aan beiden kanten nog aardig moeizaam gaan waardoor de dames gingen rusten met een 2-5 voorsprong. In de rust heeft coach Kim de dames op weten te peppen om de tweede helft er een tandje bij te zetten. MIKO ging de tweede helft dan ook goed van start door uit te lopen naar 2-6. Door wat discutabele beslissingen van de scheidsrechter wist Lottum toch weer wat in de buurt van MIKO te komen, 4-6. MIKO liet zichzelf niet kennen en bleef vechten tot het einde van de wedstrijd waardoor de winst met een stand van 7-10 werd gewonnen. Omdat de Flamingo's uit Mariahout met 9-10 hebben verloren eindigt MIKO'76 1 op de 5e plek, dat betekent dat er nog een PD-wedstrijd gespeeld gaat worden tegen SCMH uit Mariaheide om te beslissen wie van de 2 in de overgangsklasse mag blijven. Word vervolgd, de meiden kunnen alle support gebruiken!

Sponsor van de maand: Orangeworks

Lottum - MIKO: 7-10
De Korfrakkers - MIKO 2: 8-11