Zaterdag 28 mei jl. organiseerde korfbalvereniging MIKO'76 haar derde Pannenkoeken-Bingo-Disco. Deze vond plaats op de sportvelden van MIKO'76 aan de Langenboomseweg in Mill. Zij zijn op zoek naar nieuwe leden in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en organiseren daarom dit spektakel om kinderen kennis te laten maken met de sport.

Eerst mochten de kinderen schieten op de korven in verschillende oefeningen. Nadat je scoorde mocht je een pion pakken, indien je een pion had met een kruisje dan mocht je lekker een pannenkoek gaan eten. Nadat er 9 liter pannenkoekenmix doorheen was gegaan en iedereen de buik vol had zijn ze bingo gaan spelen.
Deze speciale manier van bingo valt bij iedereen in de smaak, omdat het geen standaard bingo is maar bingo met het zoeken van voorwerpen, van sok tot afwasborstel tot diertjes en grassprietjes. Aansluitend een disco waarbij de kinderen lekker konden dansen. Toen iedereen een leuk cadeau had uitgezocht werd de zeer geslaagde dag afgesloten.

Belangstelling om samen met je klasgenootjes, vriendinnetjes en vriendjes te korfballen?

Dan kan dit de hele maand juni. Dan is iedereen van harte welkom om gezellig mee te trainen op woensdag van 18.00 - 19.00 uur. www.miko76.nl