Met 'SES legends' als John Verstegen, Jos Koenen, Gert-Jan van der Horst en verschillende andere (minder) oud gedienden kon het nog best een lastige avond worden voor de ploeg van de eveneens stoppende René Jurrius.

Oplopend qua wedstrijden in SES 1 namen Stef Rooijendijk, Ron Ghijssen, Martijn van Lith, Robin Aalbers, Jochen Wijdeven en Gijs Meulepas afscheid. De laatste twee zelfs hangend aan de Wall of Fame in de Langenboomse catacomben met meer dan 250 'caps' op hun naam.

Ondanks een mooi elftal van oud-gedienden ging het 'de jonkies' redelijk gemakkelijk af in de eerste helft. Achtereenvolgens wisten Gijs Meulepas, Tim Cuppen, Gijs Bens en Nick van de Heihet net te laten krullen. Tegenstand werd er geboden door de snelle Joost Cuppen, de technische sterke John Verstegen en de altijd hard werkende Peter Jansen. Tot scoren kwam het gelegenheidsteam helaas niet.

In de rust gingen de zes afscheid nemende spelers over naar het andere elftal wat voor de gelegenheid onder leiding stond van oud-trainer Claus Foederer. Daarmee zou meteen duidelijk worden wat de 'schade' van hun vertrek is. Dat was in het begin van de tweede helft goed zichtbaar. Het spel was duidelijk voor het elftal met de inmiddels oud eerste elftal spelers. Tot scoren kwamen ze echter niet. Een streep van Gijs Meulepas knalde uiteen op de lat. Gedurende de tweede helft nam het nieuwe SES 1 het spel over en wist het te scoren middels een fraaie afstandsgoal van Gijs Bens. Tim Cuppen nam als nieuwe routinier goed de leiding. Ton Berens, die volgens seizoen trainer is van het eerste elftal, keek vanaf de zijlijn toe en kon direct zien hoe hij volgend seizoen verder kan bouwen aan dit jonge elftal.

Na de wedstrijd was er een luid en welverdiend applaus voor de stoppende spelers en sprak Frank Burgers hen individueel mooie woorden toe. Ook stoppend trainer René Jurrius had mooie woorden voor de spelers en sprak kort over zijn eigen besluit om volgend jaar geen voetbaltrainer meer te zijn.

In kleedlokaal één ging de radio (met ingebouwde discolampen) voor de laatste keer tekeer voor de zes spelers. Voor het feestje losbarstte draaide oud trainer Claus Foederer een hilarische film af waarin hij de spelers met een knipoog op de hak nam.

Een waardig afscheid voor de mannen!