Juliana Mill organiseert dit jaar voor de 28e keer het Juliana Tourspel. Inschrijven is mogelijk via www.julianatourspel.nl en via de invulformulieren die klaarliggen bij winkels, cafés en restaurants in de buurt. Voor € 5,- steun je de jeugd van Juliana Mill en speel je mee voor fantastische prijzen!

Ondanks de afwezigheid van Oranje op het EK in Frankrijk staat Nederland toch een fantastische sportzomer te wachten. Op 5 augustus is de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, waar veel wordt verwacht van onder anderen Dafne Schippers, de hockeydames en Ranomi Kromowidjojo. Maar voor het zover is, staat eerst nog de Tour de France op het programma. Tussen zaterdag 2 juli en zondag 24 juli strijden ’s werelds beste wielrenners in Frankrijk om de felbegeerde gele trui.

Doe mee! 

Om het wielerspektakel nog spannender te maken, kun je ook dit jaar weer deelnemen aan het Juliana Tourspel. Kruip in de huid van de ploegleider en selecteer twintig wielrenners die volgens jou gaan scoren tijdens de aankomende Ronde van Frankrijk. Zorg voor een goede mix van sprinters, aanvallers en klimmers en wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Heb je geen verstand van wielrennen? Geen probleem, ook voor de mindere goden zijn er mooie prijzen. Bij deelname, à € 5,-, steun je bovendien de jeugd van Juliana Mill!