In de Wester is zaterdag de finale gespeeld van het biljarttoernooi van rood. De 8 finalisten van beide klasse speelde in 2 poules van elk 4spelers wie uiteindelijk de kampioenen zou worden en de wisseltroffees, geschonken door Jan Willems en Frans Maas, mee naar huis mochten nemen.

In poule 1 van de A- klasse wist Fr. Jacobs beide partijen ruim te winnen. Ook T. Theunissen won zijn partijen. In poule 2 won Tw. Arts van P. Koks en speelde tegen H. v. Kuppeveld gelijk. Daar Tw. Arts meer caramboles maakte was hij eerste en van Kuppeveld 2e. In de halve finale was van Kuppeveld te sterk voor Fr. Jacobs en Tw. Arts won ruim van T. Theunissen. De wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd, door Fr. Jacobs van T. Theunissen, gewonnen met 23 -16. In de finale had van Kuppeveld geen kans tegen Tw. Arts. De hoogste serie was voor P. Roijendijk uit Mill met 9 caramboles.

In poule 1 van de B-Klasse wonnen Fr. Maas en J. Marinussen beide 1 partij en speelde tegen elkaar gelijk. In poule 2 wonnen H. Theunissen en M. Willems beide partijen. In de halve finale was Fr. Maas te sterk voor M. Willems en H. Theunissen won van J. Marinussen. De wedstrijd om de 3e en 4e plek was voor M. Willems. De finale tussen H. Theunissen en Fr. Maas werd met 23 -10 gewonnen door H.Theunissen. De hoogste serie was voor J. Marinussen uit Reek met 10 caramboles.

De organisatie was in handen van Het Westerlaken, zij kunnen terug zien op een geslaagd toernooi.

Eind uitslag A- Klasse:

  1. Twan Arts Mill
  2. Henk v. Kuppeveld Grave
  3. Frans Jacobs Mill
  4. Tiny Theunissen Beers

Eind uitslag B-klasse:

  1. Henk Theunissen Beers
  2. Frans Maas Mill
  3. Martien Willems Mill
  4. Jan Marinussen Reek