Zondag 4 september begint de voetbalcompetitie seizoen 2016/2017. Juliana Mill begint met een uitwedstrijd in Demen en via de Lokale Omroep Mill (LOM) zal Jan van de Wiel rechtstreeks verslag doen van de wedstrijd.

SC Sint Hubert start in Stevensbeek tegen SVS, terwijl De Willy's in Wilbertoord FC De Rakt ontmoeten.  Helaas voor de LOM en haar luisteraars zal vanaf deze velden geen verslag te horen zijn, want zowel De Willy's als SC Sint Hubert zijn er niet in geslaagd iemand te vinden die via de LOM verslag kunnen doen en zo het thuisfront op de hoogte te houden van het wedstrijdverloop.

SES heeft wél een verslaggever (Toon Emons, Carlo Raijmakers en als zij niet kunnen iemand anders), maar is zondag vrij. SES begint op 11 september met de uitwedstrijd tegen Toxandria.

De programmamakers van het LOM programma Sport op Zondag hopen nog wel dat zich liefhebbers melden om eventueel alleen de thuiswedstrijden van verslag te voorzien. Zij kunnen zich via email melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..