Juliana heeft seizoen 2016/2017 (zondag 4 september) afgetrapt in Demen, tegen SDDL, en heeft aan dit treffen 1 punt over gehouden. Op een droog maar winderig veld in Demen liet Juliana meteen vanaf de aftrap haar aanvallende bedoelingen zien.

Vanaf de aftrap werd de bal rechts in de verdediging van SDDL gepompt, waar Justin Jacops achteraan ging en direct een scherpe voorzet in petto had. Het schot richting doel wat daarop volgde miste echter de kracht om voor echt gevaar te zorgen.

In de 15e minuut was het raak voor SDDL. Na vermeend buitenspel op rechts reageerde de Juliana verdediging wat laat, waardoor de voorzet die daar op volgde terecht kon komen bij de geheel vrij staande Jordy de Loyer, die zich geen moment bedacht en de bal achter Sven Jacobs tegen de touwen schoot.

In de 38e minuut was het Jelle Staal ineens vrij voor de keeper op kon duiken. Hij werd echter duidelijk aan zijn shirt onderuit getrokken, waardoor de Scheidsrechter niets anders restte dan een penalty toe te kennen. De scheidsrechter vergat echter een rode kaart te trekken, die wel op zijn plaats was geweest. De toegekende penalty werd opgeëist door Berry van Krijl, die de keeper de verkeerde kant opstuurde en de bal onberispelijk onder in de hoek schoot.

Na een gevaarlijke aanval vlak voor rust kreeg SDDL een corner te nemen. Deze werd slecht verwerkt in de Juliana verdediging, waarna na een flipperkast situatie de bal voor de voeten valt van Jeroen Zegers die de bal tegen de touwen kan werken.

Na de rust bleef Juliana aanvallen en in de 75e minuut bracht dit resultaat. Na een snelle combinatie was het Justin Jacops die vanaf links een goede steekbal gaf op Camiel van Geenen, die op snelheid met de bal aan de voet de verdediging voorbij liep en vervolgens beheerst vlak langs de paal de bal binnenschoot.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Berry van Krijl (a), Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Tom Gerrits (46. Niels Ermers), Tom Heerbaart, Ruud Relou (70. Maik Veld), Jelle Albers, Jelle Staal (60. Dave van Dommelen), Camiel van Geenen en Justin Jacops.

Wedstrijdverloop:
13' 1-0: Jordy de Loyer
38' 1-1: Berry van Krijl (penalty)
45' 2-1: Jeroen Zegers
75' 2-2: Camiel van Geenen
Scheidsrechter: Vissers (Zeeland)
Toeschouwers: 100