Klick ‘15 komt dit jaar uit met vier jeugdteams en 5 senioren teams. In het eerste competitieweekend werden vijf wedstrijden gespeeld, hiervan werden er maar liefst vier wedstrijden gewonnen.

Klick 1 komt uit in de Hoofdklasse die qua niveau erg gestegen is doordat alleen de 8 beste teams in deze poule zijn gebleven. Op het programma stond de welbekende Oranje Wit, een tegenstander waar Klick ‘15 het altijd lastig mee heeft.  Na een kleine achterstand van 1-0 pakt Klick ‘15 de draad goed op. Zij komen op een voorsprong van 1-4 met een afstandschot, vrije worp en een strafworp. Daarna is het zoeken voor het aanvalsvak en dat geeft Oranje Wit de ruimte om eveneens met een afstandschot, vrije worp en een strafworp te scoren, de stand wordt weer gelijk getrokken door de thuisploeg en de wedstrijd ligt weer open. Voor de rust scoren beide teams nog eenmaal en daarmee staat het scorebord tijdens de rust op 5-5.

Na de rust gaat het weer even gelijk op maar daarna scoort Anja Derks met een strafworp en weet Mieke Selten de stand op 6-8 te brengen met een kort schot. Oranje Wit komt dan op 7-8 maar weer is het Klick ‘15 die tweemaal weet te scoren waarmee de voorsprong uitgebouwd wordt naar 7-10.  Klick ‘15 weet elkaar goed te vinden in deze tweede helft en kan de voorsprong behouden. In de eindfase komt Oranje Wit nog een keer dichterbij , 10-11 maar Jolanda Bouwen zet de stand daarna op 10-12 en daarmee zijn de eerste twee punten in de Hoofdklasse een feit.
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks 5x, Irma de Kleijne, Kim Verbruggen 2x,  Mieke Selten, Ellen Selten en Jolanda Bouwen 1x.