Na een fijne zomervakantie voor de meeste van ons, mocht de midweek weer aan de gang. VIOS stond op het programma, en dit belooft altijd een pittige wedstrijd te worden.

Al snel wist VIOS op 0-1 voorsprong te komen. Maar gelukkig wist MIKO het aansluitende doelpunt snel te maken. Beide teams creëerden verschillende kansen en stonden sterk te korfballen. Na 25 minuten was de stand dan ook 4-4. Door een miscommunicatie in de verdediging van MIKO wist VIOS even los te komen van MIKO, waardoor de stand 4-6 werd. In de laatste seconden van de eerste helft wist VIOS nogmaals te scoren waardoor we met een score van 4-7 de rust in gingen.

Na rust kwam MIKO sterk uit de startblokken. Binnen 10 minuten wist MIKO de stand gelijk te trekken. Nu was het belangrijk om dit spelletje vast te houden. Om en om wisten de teams te scoren, waardoor de wedstrijd enorm spannend werd. Met nog 10 minuten op de klok stond MIKO met 9-10 achter.
Gelukkig was daar de gelijkmaker en was het zaak om minimaal een gelijkspel uit de wedstrijd te slepen. De druk was aan alle kanten te voelen en MIKO bleef knokken. Met nog 2 minuten op de klok wist MIKO te scoren en de voorsprong in de wedstrijd te pakken. De spanning werd nog hoger en de winst wilden we nu niet meer afgeven. Alles werd er gegeven tot de laatste seconde met als resultaat: winst voor de midweek van MIKO!