Het altijd sterke Heumen, vooral op afstand, was afgelopen zondag de tegenstander van Klick 1. Het begin van de wedstrijd was flitsend, het tempo lag hoog en dat resulteerde al meteen in doelpunten.

De eerste drie aanvalsmogelijkheden werden benut en dat leverde een 2-1 stand op. Heumen weet echter weer op gelijke hoogte te komen en dat was ook het beeld van de eerste helft, een gelijk opgaande strijd met enkel afstandsschoten. Ruststand 5-5.

Na de rust nam Heumen het voortouw en komt gemakkelijker tot scoren dan Klick. Heumen weet een voorsprong van 6-9 te creeeren en dus was het de taak van Klick ‘15 om de aansluiting te houden. Dit lukte, Klick ‘15 maakte een tactische wissel en kreeg de grip op de wedstrijd weer terug. De thuisploeg kwam terug tot 8-9 en de aansluiting is terug. Heumen zet de stand op 8-10 en dan is het Lotte Selten die in de eindfase van de wedstrijd de stand op gelijke hoogte weet te brengen met twee afstandschoten, 10-10. In de laatste minuten wordt het spannend, kan Klick ‘15 de stand vasthouden of misschien nog uitbreiden. Heumen kan in de aanval het verschil niet meer maken, Klick zit er in de verdediging boven op en haalt de ballen telkens terug naar het aanvalsvak. Helaas lukt het niet meer om te scoren en moeten beide teams genoegen nemen met één punt, Klick ‘15 is tevreden met dit resultaat!
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne, Lotte Selten, Pien Kuppen 2x, Anja Derks, Yvonne Selten, Ellen Selten, Mieke Selten 1x.

Spes (M) MW2 - Klick '15 MW1: 16-11
Klick '15 B1 - DES (V) B2: 6-7
Klick '15 C1 - Diosa C1: 3-4
Klick '15 D1 - JES D2: 2-1
Oranje Wit 2 - Klick'15 2: 11-14
Klick´15 1 - Heumen 1: 10-10