Op dinsdag 11 oktober starten we weer met de DCNS Competitie. Ook dit jaar zal deze om de 2 weken plaatsvinden bij Café-Zalen 't Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Opgeven kan via onze website, www.dcnoscore.nl en kan tot zondag 2 oktober, waarna spoedig het wedstrijdschema zal volgen. De speelavonden beginnen om 19.30 uur en wij streven er naar dat rond de klok van 23.00 uur de laatste wedstrijd gespeeld zal zijn.

Ook dit seizoen spelen we weer met een handicapsysteem. Dat houdt in dat we aan het begin van de competitie, de startwaarde bepalen waarbij de speler mee zal beginnen in de wedstrijd. Nieuwe deelnemers starten altijd met 501, maar deelnemers die vorig seizoen ook meegedaan hebben zal de handicap bepaalt worden aan de eindstand van vorig seizoen. De wedstrijden zullen gespeeld worden over een best of 6 legs, waarbij alle 6 de legs gespeeld worden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u ook op de hoogte blijven van andere toernooien? Like dan onze Facebookpagina (facebook.com/dcnoscoremill) en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom DC NoScore.