Klimop een bekende en geduchte tegenstander voor MIKO'76 1 Klomp Advies. De score werd middels een mooie wegtrekbal in het voordeel van MIKO geopend. Echter had Klimop daar snel antwoord op en stond de stand weer gelijk.

Toch was het MIKO die via een strafworp weer op 1-2 voorsprong kwam. Toen was het voor MIKO even zoeken in de aanval, er kwamen kansen maar deze werden helaas niet afgemaakt waardoor Klimop weer op gelijke hoogte kwam. Vanaf dat moment kon MIKO door een perfect uitgespeelde vrije bal en een kleine kans een klein gat slaan 2-4. De verdediging van MIKO stond als een huis, er werden vele ballen tussenuit gehaald. Helaas maakte Klimop net voor rust via een onverwacht afstandsschot 3-4.

MIKO kwam na rust het sterkst uit de startblokken, via wederom een strafworp werd het 3-5 en via een afstandsschot werd het zelfs 3-6. De aanval van MIKO ging steeds beter draaien en er werden mooie kansen gecreëerd stand 4-7. Met nog een paar minuten op de klok wist Klimop toch nog terug te komen tot 6-7. Maar MIKO'76 1 Klomp Advies liet zich niet kennen en speelde de wedstrijd goed uit. Een verdiende winst waarmee de koppositie wordt geprolongeerd!

Volgende week speelt MIKO'76 1 Klomp Advies om 13.00 uur thuis tegen TOG uit Overlangel, alle support is weer welkom!