Pieter Ermers, Joan Arts en Kevin Pluk speelde tegen Tafeltennis Nijmegen een belangrijke wedstrijd. Taflan heeft alle punten nodig om klasse behoud veilig te kunnen stellen.

Na de eerste twee wedstrijden leek het een erg zware avond te worden. Taflan stond namelijk met 2-0 achter. Echter daarna vielen maar liefst zeven wedstrijden de kant van Taflan op, onder aanvoering van Joan Arts die, verreweg, de sterkste speler van de dag was. Kevin speelde niet goed, en won slechts één wedstrijd, Pieter won er twee, en zoals al te verwachten won Joan drie wedstrijden. Samen met Kevin won ze ook nog het dubbel. Al met al dus zeven mooie punten.

Taflan 1 heeft slechte zaken gedaan als ze kampioen hadden willen worden. Jan van der Linden die wat uit vorm leek, Jörgen Bisschops en Marco de Klijn verloren met maar liefst 8-2 van Slagvaardig. Jan wist als enige wedstrijden te winnen. Jörgen en Marco konden geen potten breken na het goede begin van de competitie.

Taflan 3 speelde met Jan Verstegen, Jeno Bongers en Wiljan Toonen in Arnhem tegen Tian. Ne een avond spelen werden de punten eerlijk verdeeld. Jan won één wedstrijd Wiljan en Jeno wonnen er twee, het dubbelspel ging dus verloren.

Het vierde team van Taflan/Gezonderwinkelen.nl wist net als Taflan 2 ook te winnen. Tegen HATAC 1 uit Haps speelde Frans de Gruiter, Tiny Arts en Josina van Ras een mooie uitwedstrijd. Frans en Josina wisten twee wedstrijden te winnen, Tiny won zijn tweede wedstrijd van het seizoen, en dus vandaag een wedstrijd. Omdat het dubbel ook gewonnen werd door Taflan namen ze zes punten mee naar huis.