Handbalvereniging MHV ’81 heeft afgelopen zaterdag in de aanloop van de wedstrijd Dames 1 haar teampresentatie van hun teams gehouden. Alle teams presenteerden zich in sporthal de Looierij.

Leden, ouders van leden, sponsoren, vrijwilligers en verder iedereen die MHV ‘81 een warm hart toedraagt, konden genieten van een geslaagde avond.

Door Edwin van Schipstal werden alle teams een voor een naar het midden van de sporthal gevraagd. Wat een mooi fotomoment opleverde van teams, coaches en trainers die door de vele aan MHV ’81 verbonden shirtsponsors zijn aangekleed.

Na deze presentatie werden alle teams met hun sponsoren op de foto gezet, en werd ondertussen een shoot-out competitie gespeeld. Een competitie tegen “oud”keepers van MHV ’81 die werd gewonnen door Jill Hermanussen. Tijdens en na de wedstrijd van MHV ’81 Dames 1, die eindigde in een gelijke stand van 18-18, bleef het nog lang onrustig in de kantine van sporthal de Looierij.

Handbalvereniging MHV ’81 wil langs deze weg alle sponsoren bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging. Want zonder u steun, zouden wij niet de vereniging zijn, die we nu zijn. Bedankt!

Een speciaal woord van dank aan Albert Heijn Mill - Luc van de Ven, vanaf dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van MHV ’81 Dames 1.

Verder dank aan iedereen die zich op zijn of haar manier volledig belangeloos inzet voor onze verenging.

Foto’s van deze geslaagde avond zijn te zien via http://www.mhv81.nl/fotos.html.

Op de site van MHV ’81, http://www.mhv81.nl vind u verder ook verder alle mogelijke informatie over MHV ’81.