Klick ‘15 begint sterk aan de wedstrijd, ze komen dan ook al snel op een 0-1 voorsprong! Irma de Kleijne weet ook twee vrije worpen te benutten waarmee Klick ‘15 de voorsprong tot 1-3 weet te vergroten.

Klick ‘15 staat sterk te spelen, de aanval heeft veel balbezit omdat de vang sterk staat. Er worden nogmaals twee vrije worpen benut waarmee de voorsprong naar vier doelpunten wordt gebracht. Na de rust weet Mieke Selten het gat voor Klick ‘15 te vergroten naar vijf doelpunten, 3-8. Altior maakt echter een tactische wissel, brengt al hun lange dames in waardoor de vang voor Klick ‘15 lastig wordt. Ook de verdediging van Emos verandert van tactiek, Klick heeft het er moeilijk mee. Het tempo gaat omlaag en dit gaat ten koste van de kansen. Het is lastig voor Klick ‘15 om hun eigen spelletje weer op te pakken en zij zien met lede ogen toe hoe Altior langzaam dichterbij komt. Tegen het einde van de tweede helft komt Altior zelfs op gelijke hoogte, 9-9. Het is Klick ‘15 die weer even de voorsprong overneemt maar Altior weet wederom de gelijk te maken. De laatste minuut is erg spannend, beide ploegen krijgen nog een goede kans maar weten ze niet te benutten. Hierdoor blijft de stand op 10-10 staan.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne 6x, Anja Derks 2x, Mieke Selten en Ellen Selten 1x.