Goed bezig dames. Opnieuw een 4-0 overwinning tegen VC Volt in Cuijk. Met een 2de plaats op de ranglijst kunnen we gerust spreken van een ware sensatie en hopelijk kunnen zij deze lijn doortrekken in de rest van het seizoen.

Vollan DS1 behaalde een 3-1 overwinning tegen het laag geklasseerde VC Volt. Setverlies, veroorzaakt door een verslappende concentratie, was onnodig maar met 4 punten op zak mag je gerust tevreden zijn. Het nivo-verschil tussen beide teams was dermate groot dat het eerder genoemde concentratieverlies enigszins begrijpelijk is.

Vollan MC1 behaalde wederom een knappe 4-0 overwinning en blijven zij nog steeds titelkandidaat.

Volgende week moet er wederom aangetreden worden tegen concurrent VCP uit Oploo. Hopelijk kunnen de meiden van coaches Mark en Antoine de zenuwen in bedwang houden en dat zij afstand kunnen nemen van de concurrent voor de 1ste plaats. Vollan DS3, wat aan moest treden tegen vaste waarde Anouk Hendriks, speelde een redelijke wedstrijd maar het is nog te wisselvallig. Wel goed om te zien dat de sfeer in de ploeg erg goed is en als dit zo blijft en het volleyballen blijft de boventoon voeren dan komen de resultaten vanzelf wel. Vollan MA1 was vrij van competitieverplichtingen.

Programma zaterdag 12 november

13.00 Apollo Mill DS 2 - Vollan '65 DS 3: Sporthal De Looierij, Mill
14.00 VCP MC 2 - Vollan '65 MC 1: D'n Oploop, Oploo
14.30 Vollan '65 MA 1 - Avance MA 2: De Wis, Langenboom
16.30 Vollan '65 DS 1 - Sportivo DS 1: De Wis, Langenboom
18.30 Vollan '65 DS 2 - Avance DS 3: De Wis, Langenboom