Eind september ging het nieuwe volleybalseizoen van start. Nu ongeveer zeven wedstrijden later, staat Apollo er best goed voor.

Apollo dames 1 ging dit seizoen een klasse omhoog. De eerste wedstrijd in de 1e klasse ging moeizaam. Het niveau bleek wel degelijk hoger te liggen. Echter lijken de dames daaraan te wennen en wisten ze zelfs al een aantal wedstrijden te winnen. Elke wedstrijd werden er punten gepakt. Met 17 punten 7 wedstrijden, en een 5e plaats voelen de dames zich helemaal thuis in deze klasse.

Apollo dames 2 doet in de 3e klasse mee om de top 3. Met de nieuwe speelsters en de nieuwe coach/trainer wist het team de meerderheid van de wedstrijden te winnen. Het team is nog niet volledig op elkaar ingespeeld, maar wat niet is kan nog komen. Vooralsnog verdedigen zij met 22 punten uit 6 wedstrijden de 3e plaats.

Apollo dames 3 is nieuw in de senioren competitie. De meiden komen uit de B en worden keer op keer verrast door het niveauverschil. Ondanks alle inzet wisten zij nog geen sets te winnen. Ze staan dan ook onderaan in de ranglijst.

Ook de meisjes C hebben het zwaar. Een aantal meiden is doorgestroomd vanuit niveau 5. Het team krijgt geregeld erg sterke teams tegenover zich. Uit 4 wedstrijden wisten zij slechts 1 set te winnen. Daarmee staan zij op de laatste plaats. Ondanks dat staan zij iedere training en wedstrijd enthousiast klaar, alle lof daarvoor.

Dan hebben we nog het zitvolleybal. Hoewel ze pas 2 wedstrijden gespeeld hebben, kunnen we toch concluderen dat zij het erg goed doen. Met de volledige punten, 10 punten uit 2 wedstrijden, staan zij aan kop.

Al met al kunnen we zeggen dat Apollo het goed doet dit seizoen. Sommige teams voldoen aan de verwachtingen en andere stijgen daar bovenuit. Een club om trots op te zijn.