In navolging van de Meiden onder 17 heeft ook onze jongste meiden team nieuwe tenues. Vanaf dit seizoen worden ze gesponsord door Lei’s Tuinerij en Strico wand- en plafondafwerking.

Afgelopen zaterdag werden de sponsors dan ook geheel terecht in het zonnetje gezet. Op de mouw van de nieuwe shirts prijkt overigens ook logo van Albert Heijn uit Mill, dat de jeugd hoofdsponsor van SES is.

Lei’s Tuinerij

Leon Derks, Lei’s Tuinerij: met een passie voor alles wat groeit en bloeit. Staat voor creatieve tuinadviezen, tuinontwerpen, tuinonderhoud, een uitdagende renovatie, tuinaanleg, sierbestrating, boomonderhoud en metselwerk voor zowel tuinen van particulieren als voor bedrijven.
Uw tuin is tenslotte het verlengstuk van uw woning en de wensen en de ideeën van de klant staan centraal. In overleg bespreken we wat wenselijk en realiseerbaar is, dit in combinatie met een realistische prijssteling. Meer informatie kunt u vinden op www.tuinerij.nl.

Strico wand- en plafondafwerking

Wand- en plafondafwerking Strico heeft zich gespecialiseerd in wand- en plafondafwerking en is in 1998 opgericht door Steve Strik en Jerry Couwenberg. In de loop der jaren heeft Strico zich weten te onderscheiden tot een serieuze speler binnen de stucadoors sector en beschikt zij over een vakbekwaam en uiterst gemotiveerd team van vaklieden.
Strico is werkzaam voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Meer informatie over de werkzaamheden kunt u vinden op www.strico.nl.

Namens de sponsorcommissie willen wij Leon, Steve & Jerry hartelijk bedanken voor hun sponsoring.