Een moeizame maar verdiende overwinning voor het 3de damesteam van Vollan ’65. Tegenstander Ovoco uit Oss werd met 3-2 aan de kant gezet en dit moet het team toch wel het nodige zelfvertrouwen geven.

Het ging niet altijd gepaard met oogstrelend volleybal, maar duidelijk is wel dat de ploeg, gesponsord door Thermo uit Beugen, progressie aan het maken is. Het team van trainer Cor v.d. Laar begint steeds meer een team te worden wat de prestaties uiteindelijk alleen maar ten goede zal komen. Goeie overwinning meiden.

Vollan MC1 wist zich, na de nederlaag van vorige week tegen VCP, goed te herstellen van deze tegenstander en behaalde een 3-1 overwinning tegen Unitas uit Boekel.

De kraker van het programma deze wedstrijddag, Havoc tegen Vollan DS2, werd een deceptie voor de ploeg uit Langenboom. Tegen koploper Havoc werd een kansloze 3-1 nederlaag geleden wat zeker geen schande is maar wel erg jammer gezien de stand op de ranglijst. Door deze nederlaag zakt Vollan DS2 af naar de 3de plaats wat we gerust een prima prestatie kunnen noemen.

Vollan MA1 en Vollan DS1 waren beide vrij van competitieverplichtingen.

Voor a.s. zaterdag staat alleen de wedstrijd Unicum DS1 tegen Vollan DS1 op het programma welke om 17.00 uur wordt gespeeld in Sporthal de Hoepel in Wanroij.