De dames van MIKO 1 mochten zondag 20 november de strijd tegen Tovido aangaan. Tovido was voor de dames een bekend team uit de buitencompetitie dus we wisten wat ons te wachten stond.

Tovido begon sterk en kwam al snel op een 2-0 voorsprong. MIKO kreeg veel kansen maar was niet zuiver. Tovido wist echter de korf wel te vinden en zij gingen met een 6-2 voorsprong de rust in.

Coach Maaike gaf in de rust aan dat MIKO veel feller moest worden. Ze moesten de goede kansen benutten en de juiste mensen uitspelen. De koppen gingen weer omhoog en dit keer was het MIKO die na de rust het initiatief nam. Goede uitgespeelde kansen en veel meer rust resulteerden uiteindelijk in 3 doelpunten aan de kant van MIKO. Maar Tovido liet dit niet zomaar gebeuren en bleef antwoord geven: 9-4.
Vanaf dat moment nam MIKO een tweede keer het initiatief en bleef werken om de punten mee naar Mill te nemen. De verdediging stond als een huis en Tovido wist de korf ook niet meer te vinden. Uiteindelijk kwamen de Millse meiden terug tot 9-9. Met nog 3.5 minuut op de klok wisten ze dat ze de bal in de aanval moesten houden, en dit ging hen prima af.

Eindstand: 9-9. Jammer, het had er zeker in gezeten maar de Millse dames hadden vanaf het begin het initiatief moeten pakken.