Het vierde team van Taflan speelde tegen het vierde team van Mitac. Voor Taflan speelden Tiny Arts, Frans de Gruiter en Josina van Ras. Vooral Frans was in goede doen en was voor iedereen te sterk. Ook wist hij samen met Tiny het dubbel te winnen.

Tiny en Josina sloegen beide nog een enkelwedstrijd binnen. Uiteindelijk stond er een mooie 4-6 overwinning op het scorebord.

Taflan 1 speelde een wedstrijd die er voor Taflan niet meer echt toe doet. Ze zullen deze competitie tweede of derde eindigen. Rico Baars, Jan van der Linden en Jörgen Bisschops wonnen deze week met 3-7 van Oni. Vooral Jan en Rico waren een maatje te groot voor ONI. Jörgen won helaas geen enkele wedstrijd. Jan en Rico wonnen beide dus alle drie hun wedstrijden.

Taflan 2 heeft op donderdagavond nipt met 6-4 verloren van DNW. Op zich een net resultaat wetende dat DNW nog mee strijdt om de titel, maar het gevoel was dat er meer in had gezeten. Rene van Dijk wist geen wedstrijden te winnen, wel verloor hij een wedstrijd nipt in vijf games. Joan Arts en Kevin Pluk waren succesvoller. Ze wonnen beide twee enkel wedstrijden.

Het derde team van Taflan moest door ziekte aantreden met een invaller. Tegen de nummer laatst moesten eigenlijk zo veel mogelijk punten worden gepakt. Naar omstandigheden deden Jan Verstegen, Jeno Bongers en invaller Riky Sommers het goed. Jan en Jeno wonnen alle enkel wedstrijden, maar samen verloren ze het dubbel. Riky kwam steeds net te kort en verloor alle wedstrijden.