Zondag 27 november speelde MIKO'76 1 Klomp Advies haar tweede thuiswedstrijd tegen BMC. Geen hele bekende tegenstander maar desalniettemin gaat MIKO vol goede moed van start.

De afgelopen 2 wedstrijden kwam MIKO'76 1 slecht uit de startblokken, dus het was zaak om nu meteen het heft in eigen handen te nemen en dat gebeurde.

MIKO opende de score middels een afstandsschot, maar BMC doet meteen iets terug. Daarna loopt MIKO uit door middel van 2 afstandsschoten en een perfect uitgespeelde strafworp, stand 4-1. MIKO'76 krijgt dan iets meer moeite met het verdedigende spel van BMC, echter laat MIKO zich niet kennen en zorgt er op slag van rust met een mooi afstandsschot voor dat het gat 4 doelpunten wordt, ruststand 8-4.

BMC vind na rust het eerste de korf, maar door een sluw balletje achter de korf zorgt MIKO weer voor het gat van 4 doelpunten. Dan begint de slechte fase aan de zijde van MIKO, BMC kan terugkomen tot 9-7. Maar MIKO laat zich niet kennen en vecht voor iedere bal en ieder doelpunt en maakt er door wederom een afstandsschot 10-7 van. Toch vind BMC weer de aansluiting, 10-8. Met nog een paar minuten op de klok moet MIKO het hoofd koel houden en de wedstrijd uitspelen. Dat gebeurd in de laatste minuut. Door een goed afstandsschot wordt de eindstand bepaald 13-10.

Volgende week mag MIKO'76 1 de strijd aan gaan tegen HBSV 1 in Venlo een geduchte bekende tegenstander waar wederom voor de punten wordt gestreden.