Klick 1 stond zondag tegenover De Horst uit Groesbeek. De Horst staat met nul punten nog onderaan in de poule en Klick 1 kan bij winst de koppositie pakken.

De wedstrijd was in de beginfase voor Klick 1. Zij maken het spel en lopen uit tot 1-4. Dan wordt het wat moeilijker voor Klick. De Horst speelt een hoog tempo en daarin gaat Klick te veel mee. Hierdoor wordt het spel wat te gehaast en is de rust er niet voor de kansen. De Horst komt terug tot 4-5 maar dan weet Klick het spel weer op te pakken en scoren vier doelpunten op rij. Met 5-9 gaan de teams de rust in.

Na de rust gaat het even weer gelijk op maar Klick weet de voorsprong goed te houden. Deze wordt met 10-16 nog even uitgebreid. In de slotfase van de wedstrijd scoort De Horst nog twee doelpunten maar daarmee komt de voorsprong van Klick ’15 niet in het gedrang. Ook deze week nemen de dames van Klick de punten mee naar huis.
Voor Klick ’15 scoorden: Kim Verbruggen en Mieke Selten, Irma de Kleijne 4x, Anja Derks 2x, Jolanda Bouwen, Yvonne Selten 1x.

Klick '15 MW1 - Swift (V) MW1: 6-14
Klick '15 C1 - Spes (M) C1: 2-6
Klick '15 B1 - Spes (M) B2: 3-2
De Horst 1 - Klick '15 1: 12-16

Wo 30-11 Merselo MW1 - Klick '15 MW1: 21:15
Wo 30-11 Klick '15 MW2 - Quick Up MW1: 19.15
Za 3-12 Be Quick B2 - Klick '15 B1: 16:15
Za 3-12 Be Quick D3 - Klick '15 D1: 15:00