Er zijn inmiddels al weer 10 wedstrijden gespeeld en dat betekent dat de najaarscompetitie er weer op zit. Dit jaar geen promoties en/of degradaties.

Voor het eerste team van Taflan was het vooral de vraag of ze voor een stuntje konden zorgen om kampioen te worden. Al snel bleek dat dat niet ging lukken. Afgelopen vrijdag speelden Marco de Klijn, Jörgen Bisschops en Rico Baars om de tweede TVO. Taflan moest ruim winnen om tweede te worden. Er werd echter verloren met 4-6. Rico won twee wedstrijden en Marco één. Ook het dubbel werd gewonnen door Taflan.

Het tweede team had alle punten nodig en was alleen met een 8-2 overwinning zeker van klassebehoud. Al snel bleek dat dit er niet in zat. Kevin Pluk, Joan Arts en Pieter Ermers speelden tegen Tik Hard uit Wamel een moeizame wedstrijd. Zowel Kevin als Joan hadden niet hun beste dag. Kevin won één enkelwedstrijd en samen met Joan won hij het dubbel. Pieter zorgde voor twee punten in zijn enkelwedstrijden. Een 4-6 verlies dus. Door de resultaten in de andere poules is Taflan 2 toch zeker van de tweede klasse volgend jaar.

Even zag het er slecht uit voor Taflan 3. Maar de laatste wedstrijd werd ruim gewonnen waardoor een zeer mooie derde plek veilig gesteld werd. Francis van Kuppeveld, Wiljan Toonen en Jan Verstegen speelden sterk en gaven weinig prijs. Francis was wederom de kopvrouw met drie overwinningen, Wiljan en Jan wonnen beide twee keer. Ook het dubbel werd gewonnen en dus een 8-2 overwinning voor Taflan 3.

Het vierde team speelde met Riky Sommers, Josina van Ras en Frans de Gruiter. Voor de wedstrijd werd er een teamfoto gemaakt. Of het geholpen heeft of niet weet ik niet, maar daarna vloog Taflan uit de startblokken. Al snel stonden ze met 5-0 voor. Door drie overwinningen van Riky, twee van Frans en één van Josina en het dubbel werd er met 7-3 gewonnen.