Een wedstrijd die beide ploegen niet willen verliezen en daardoor vaak eindigt in een gelijkspel. Deze keer verliep het anders. Zowel Juliana Mill als SES hadden aanvallende intenties, al resulteerde dit niet direct in kansen.

Na 22 minuten was het toch raak. Gijs Bens bediende Melvin van den Elzen, die een hoek uitzocht en de 0-1 binnenschoot. Voor de rust probeerde Camiel van Geenen nog wat terug te doen, maar hij faalde oog in oog met SES-doelman Tijn Verstegen.

Ook na de thee bleef SES de bovenliggende partij. De uitploeg controleerde de wedstrijd en bouwde de voorsprong zelfs uit. Na 70 min was het invaller Martijn van Lith die beheerst binnenschoot. Dit keer was Melvin van den Elzen de aangever. Juliana Mill kon in het vervolg van de wedstrijd geen vuist meer maken, waardoor de wedstrijd eindigde in 0-2.