Zondag speelde de heren van MHV tegen het als laatst geklasseerde Vespo uit Venhorst. Vespo kwam zonder een punt naar Mill afgereisd dus kon dit wel eens een wedstrijd worden om aan het doelsaldo te werken.

De heren van MHV, die dit seizoen als collectief erg sterk staan, en vooral vanuit een sterke verdediging speelt, begon sterk en liep al snel uit naar een voorsprong van 5-0 binnen 10 minuten. Vespo had maar 2 keer een antwoord op de verdediging van MHV wat resulteerde in een 10-2 stand na 20 minuten, waarna met een ruststand van 13-5 de heren naar de thee gingen.

De tweede helft bleef Vespo een prooi voor onze heren maar de Millse mannen snoepte maar langzaam van hun prooi. De score werd uitgebouwd, via 20-8, naar een mooie overwinning met 30-14 op het scorebord als eindstand.

Hierdoor blijven onze heren gedeeltelijk eerste met evenveel punten als Roef uit Moergestel. Alleen heeft Roef een wedstrijd minder gespeeld.

Over 2 weken op 18 december spelen de heren senioren wederom een thuiswedstrijd tegen Apollo en deze wedstrijd begint om 14.50 uur. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om ons die middag te komen aanmoedigen.