Klick ‘15 mocht afgelopen zondag aantreden tegen een bekende en geduchte tegenstander, Heumen. Klick ‘15 wil graag de eerste plek behouden dus ging gedreven de wedstrijd in.

Het eerste doelpunt liet even op zich wachten, het is Irma de Kleijne die een strafworp voor Klick ‘15 benut. Daarna is het Heumen die het voortouw neemt, Klick ‘15 heeft moeite om Heumen te verdedigen. Toch gaat het na een gaatje van twee doelpunten weer gelijk op. De ruststand is 8-10. Na de rust verkleint Klick ‘15 de achterstand naar 9-10 maar Heumen geeft niet toe en maakt er 9-11 van. Na enkele mooie aanvallen van Kim Verbruggen en Pien Kuppen komt de stand op gelijke hoogte en ligt de wedstrijd weer open. Het scoren gaat vervolgens om en om, dan is het eerste doelpunt voor Klick en dan weer voor Heumen. Ze geven elkaar echter geen centimeter ruimte. In de laatste minuut is de stand 16-16 en erg spannend. Klick ‘15 maakt in de allerlaatste seconde echter een fout tijdens het uitverdedigen en daarvan profiteert Heumen optimaal. Een zeer zuur verlies volgt.
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks 5x, Mieke Selten, Jolanda Bouwen, Yvonne Selten, Pien Kuppen 2x, Kim Verbruggen, Ellen Selten, Irma de Kleijne.

Albers-v. Grinsven / Klick 2 - Be Quick

Vandaag Be Quick op bezoek gehad, beide ploegen gingen voor de winst. Lotte Selten opende de wedstrijd met een afstandsschot, hierna ging het gelijk op, maar Be Quick liep uit op 4-6. Na mooie kansen en doelpunten gingen we de rust in met stand van 7-11.
Na de rust was het Be Quick die de doelpunten wist te maken. Klick 2 mistte vele kansen maar Rian Derks en Channe Janssen scoorden twee mooie doelpunten na elkaar. Helaas was Be Quick te ver uitgelopen en was de winst voor de uitploeg. Eindstand: 12-18. Voor Klick '15 scoorden: Lotte Selten 4x, Channe Janssen 3x, Rian Derks 3x en  Sanne Verhoeven 2x.

Merselo MW1 - Klick '15 MW1: 5-4
Klick '15 MW2 - Quick Up MW1: 3-8
Be Quick B2 - Klick '15 B1: 5-2
Be Quick D3 - Klick '15 D1: 18-4
Klick '15 1 - Heumen 1: 16-17
Klick '15 2 - Be Quick 3: 12-18

Wo 7-12 Klick '15 MW1- De Peelkorf MW2: 19:15
Wo 7-12 Spes (M) MW2 - Klick '15 MW2: 21:00