Noah van den Heuvel was zondagmiddag 4 december pupil van de week. Noah zag hoe Juliana met 0 - 2 verloor van SES uit Langenboom.

Juliana begon zondagmiddag nog voortvarend aan de wedstrijd tegen SES uit Langenboom en trok de wedstrijd meteen na het beginsignaal naar zich toe. Al in de derde minuut resulteerde dit in een vliegend schot van Camiel van Geenen wat net naast de verkeerde kant van de paal in het zijnet verdween. Even later kon een vrije kopkans eenvoudig onschadelijk gemaakt worden door de SES doelman omdat deze niet hard genoeg ingekopt werd. Na een klein kwartier luwde het Juliana offensief en kwam SES meer en meer in de wedstrijd. Het duurde echter tot de 22e minuut voor SES voor het eerst echt gevaarlijk kon worden. Een verkeerde inspeelpass op het Juliana middenveld kon opgepikt worden en in de voeten geschoven van Melvin van den Elzen. Deze werd vervolgens op het verkeerde been verdedigd, waardoor hij zich eenvoudig vrij kon draaien in de richting van het Juliana doel. In het vervolg schoof hij de bal eenvoudig langs de Juliana doelman in de verre hoek.
In het restant van de eerste helft probeerde Juliana het initiatief weer naar zich toe te trekken. Na ruim een half uur was het Camiel van Geenen die met de bal aan de voet het SES strafschopgebied binnen wist te dringen. Daar werd hij ten val gebracht. Maar tot verbazing van vriend en vijand werd dit door de scheidsrechter weggewuifd.

In de tweede helft zou het Juliana moeten zijn die de gelijkmaker zou moeten forceren. Daar was echter in het eerste kwartier geen sprake van. SES nam brutaalweg het initiatief en wist Juliana vast te zetten op eigen helft. het eerste echte gevaarlijke moment kwam toch van Juliana zijde toen plots Dave van Dommelen vrij op kon duiken voor de SES doelman. Deze wist echter het schot uit een lastige hoek vakkundig tot corner te verwerken.
Even later viel dan toch de 0-2 aan de andere kant. Deze keer was het Melvin van den Elzen die aan de rechterkant wist te ontsnappen aan de Juliana defensie en de bal voor het doel kon schuiven. Daar wachtte de net daarvoor ingevallen Martijn van Lith die de bal vervolgens rustig onder de uitkomende Juliana doelman door wist te schuiven in het lege doel.

Al met al eindigde een teleurstellende derby met een verdiende overwinning voor de bezoekers.