Zaterdagavond, 10 december, stond in sporthal de Looierij de thuiswedstrijd MHV ’81 - HV Dongen op het programma. Dongen, die een goede competitiestart kende, was na een aantal verliespartijen gezakt naar een van de 10e plaats in de rangschikking Landelijke Tweede Divisie dames.

Om kwart voor negen begon de wedstrijd en Dongen kwam meteen op voorsprong nadat MHV een paar kansen in de aanval had gemist. De verdediging stond niet lekker en Dongen wist daar goed gebruik van te maken. Na 10 minuten in de eerste helft begon het aan Millse kant langzaam maar zeker beter te lopen en werden kansen beter benut. Met een achterstand van 9 - 12 gingen beide teams richting de kleedkamer. Tijdens de rust werd door de coaches van MHV ’81 vooral benadrukt dat het geen verloren strijd was en dat deze achterstand zeker omgezet kon worden in een overwinning.

Met deze woorden nog in ons hoofd begonnen de dames van MHV ’81 sterk aan de tweede helft. Het verschil werd terug gebracht naar 1 doelpunt, en er was sprake van een echte wedstrijd. Met de nodige technische fouten aan beide zijden, golfde het spel op en neer. Waarbij de voorsprong van Dongen werd teruggebracht naar een minimaal verschil van 1 doelpunt. Vanaf de bank werd besloten om in de aanval de keeper te wisselen en daarvoor een extra veldspeler in te zetten. Ook werd in de dekking de schutter van Dongen uitgedekt. Hierna kwam zelfs de gelijkmaker, en zou in de allerlaatste minuten gevochten moeten worden om de overwinning. Na een spannende eindfase trokken de dames van Dongen uiteindelijk aan het langste eind en werd het 20 - 21 in het voordeel van Dongen beslist.

Op zaterdag 17 december staat voor de dames van MHV ’81 de laatste wedstrijd van dit jaar op het programma tegen de nummer 1 in de rangschikking, Westsite.