MIKO’76 begon de wedstrijd met een tegen doelpunt, snel daarna keerde het om en pakte MIKO’76 haar voorsprong met doelpunten. Deze doelpunten werden gemaakt door Imke, Kim en Chantal. De stand stond 1-3.

Na een tegendoelpunt pakte MIKO’76 daarna haar kansen, Kim en Daniëlle creëerde een kans en maakte deze af. De stand voor de rust stond op 3-6.

Na de rust pakte MIKO’76 de wedstrijd weer op met de bespreking in de rust in hun achterhoofd. Daniëlle benutte gelijk haar kansje gevolgd door Nicole met een omdraaibal, ook Sanne en Imke pakte hun doelpunt met een kansje. De stand stond hierdoor op 3-10.
De Kangeroes konden niet achterblijven en creëerde een kans. Vlot daarna maakte Sanne haar doorloopbal af en stond de stand op 4-11. In de laatste minuten benutte de Kangeroes haar kansen, waardoor MIKO’76 gecontroleerd de wedstrijd uit moest spelen. Uiteindelijk werd de eindstand 8-12.
MIKO’76 nam wederom de punten mee naar Mill.