Het zitvolleybalteam van Apollo speelt dit seizoen ongelooflijk goed. In 6 wedstrijden lieten ze enkel 2 punten liggen, ze steken dan ook ver uit op de ranglijst. Afgelopen zaterdag pakten ze weer de volle punten, ditmaal tegen Taurus uit Houten.

Het leek de zitvolleyballers geen enkele moeite te kosten. 25-19, 25-7, 25-16 en 25-19 waren de setstanden. Alleen in de laatste set wist Taurus nog wat dichtbij te komen, maar Apollo liet zich niet kennen. Het team wil meer aandacht voor het zitvolleybal… Nou, als jullie zo door blijven spelen, komt die aandacht vanzelf! Wat een topprestatie!

Dames 1 van Apollo wist ook weer eens een wedstrijd te winnen. Set up dames 1 uit Meerlo stond tegenover hen. De eerste set wilde het maar niet lukken bij Apollo. Doordat het blok telkens te vroeg was, werd verdedigen erg moeilijk. Daar maakte Set up handig gebruik van. Ook hadden zij een sterke service. Maar na de eerste set verloren te hebben, ging Apollo slimmer spelen. Het blok zat er steeds beter bij, de service pass werd gecontroleerd en het team ging zelf aanvallen. Dat leverde uiteindelijk een 3-1 winst op voor Apollo. Een fijne afsluiting van het jaar.
Bij de wedstrijd van dames 1 waren 2 mini’s aanwezig: Eva en Sophie. Dames 1 wil jullie bedanken voor jullie enthousiasme en aanmoediging.

Dames 2 won ook met 3-1 van Argos dames 2 uit Oeffelt. Dames 3 was kansloos tegen TFC dames 2 en verloor dan ook met 4-0. Ook de meisjes C verloren met 4-0 van Vollan meisjes C1.

De recreanten dames 4 hebben ook weer wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Argos, Apollo verloor met 3-0. De tweede wedstrijd stond WVC tegenover Apollo, dit leek een makkie te worden, maar dat viel tegen. De eerste set werd verloren met 24-26. De tweede en derde set werden wel gewonnen. Die overwinning werd door hen goed gevierd in de kantine.