Zaterdagavond 17 december stond in Amsterdam de uitwedstrijd tegen Westsite op het programma. Dit kon wel eens een lastige pot gaan worden, omdat de Amsterdammers de koploper is in de competitie.

Om 19.30 uur klonk het eerste fluitsignaal, Westsite opende de score, waarna ze vrij snel de voorsprong uit konden bouwen. Bij de dames uit Mill ontbrak de samenwerking in zowel de aanval als in de dekking. Hier maakte Westsite dankbaar gebruik van. Dit resulteerde in een 16-8 achterstand, waarmee de dames van MHV de rust in gingen.

Na de rust leek het verschil kleiner te worden, maar dit was van korte duur. Westsite bleef stabiel en liep na een tijdje nog verder uit. De Millse dames konden zich niet meer herpakken en een 37-20 eindstand stond na 60 minuten handbal op het scorebord.

De dames van MHV hebben nu twee weken geen wedstrijden. In deze periode gaan de dames zich voorbereiden op de tweede helft van de competitie.
Zaterdag 7 januari staat de eerste thuiswedstrijd van 2017 op het programma tegen AES uit Arnhem.

Namens de Dames 1 van MHV’81 wensen wij iedereen fijne feestdagen en wij hopen zoveel mogelijk supporters in het nieuwe jaar te zien!