Er was geen tijd voor Klick om in het spel te komen, meteen na het beginsignaal was het namelijk Bladella die in de eerste aanval meteen wist te scoren. Klick '15 wist onmiddellijk terug te komen door een doelpunt van Marja Derks.

Vlak daarna zette Fenne de Kleijne met een doorloopbal Klick op een 1-2 voorsprong. Toch kwam Bladella terug door wat foutjes in de verdediging en breidde de stand uit tot 5-2. Sanne Rijbroek scoorde de 5-3 door een afstandsschot en met die stand gingen beide partijen de rust in.

Na de rust ging de stand gelijk op. Eelke Willems en Ilse Thoonen scoorden al snel voor Klick'15 en brachten hierbij de stand tot 8-6. De aanval had hierna wat moeite met de aanvallen doordat Bladella goede druk zette. Met nog 10 spannende minuten op de klok enkele wissels aan de zijde van Klick ‘15 werd de stand uiteindelijk op gelijke hoogte gebracht. Het was Anja Derks die met twee afstandsschoten de stand op een verdiende 8-8 bracht.

Voor Klick '15 scoorden: Marja Derks en Anja Derks 2x, Fenne de Kleijne, Sanne Rijbroek, Eelke Willems en Ilse Thoonen (1x).

Siebers/Klick 1 kon tegen Bladella vandaag niets aanrichten, zij moesten punten halen tegen de nummer 3 om samen met Heumen op de eerste plaats te komen. In het begin van de wedstrijd bleef het scorend vermogen achter waardoor Bladella op een 3-0 voorsprong kwam. In de eerste helft werd er door beide partijen niet veel gescoord. In de tweede helft kon Bladella tot 12-3 uitlopen, Klick ‘15 wist maar niet te scoren. In de laatste 8 minuten lukt het Klick ‘15 wel vier keer te scoren maar dit was veel te laat om nog iets aan de stand te veranderen. Eindstand 13-7.