JES uit Venhorst was afgelopen zondag de tegenstander van Klick ’15. Een tegenstander die zeker niet onderschat moet worden. Klick ‘15 heeft de punten hard nodig om aansluiting te houden bij de kop.

Irma de Kleijne begon voor Klick ‘15 sterk, zij maakte al snel twee doelpunten. Na de functiewissel was het voor Klick ‘15 moeilijk om te scoren, de kansen waren er wel maar de doelpunten bleven uit. In de eerste helft werd er door beide ploegen maar weinig gescoord, de ruststand was dan ook 3-4 in het voordeel van Klick ’15. Na de rust nam Klick ‘15 zich voor hier verandering in te brengen maar het was JES die de doelpunten maakte en zelfs een voorsprong nam van 6-5. Dan komt Klick ‘15 in actie en weet drie doelpunten op rij te scoren waarmee zij de voorsprong weer terugpakken. JES komt tot tweemaal toe terug op gelijke hoogte maar dan weet Pien Kuppen het gat van 8-10 te maken en breken de laatste spannende minuten aan. JES maakt met een vrije worp de 9-10 maar dan is het Lotte Selten die voor Klick ‘15 nog één keer scoort en daarmee de zekerheid van twee punten veilig stelt.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne en Lotte Selten 3x, Anja Derks en Pien Kuppen 2x, Kim Verbruggen 1x.

De Stormvogels 2 - v. Grinsven/Albers Klick '15 2

Vandaag was Klick ‘15 op bezoek bij de koploper. Dat het een pittige wedstrijd zou worden dat wisten ze. Klick ‘15  kwam al snel op achterstand, 2-0 maar door twee schoten van Sanne Rijbroek en Dymphe vd Berg  werd het weer gelijk. Daarna had ook Klick 2 moeite en wat pech met scoren en daarom konden de Stormvogels de stand uitbreiden tot 8-2. De Stormvogels zakte in de verdediging en zo kon Klick  veel op afstand schieten. Dymphe en Sophie scoorden nog voor de rust met beide een afstandsschot. Rust: 11-4.
Na de rust ging het gelijk op. Na eerst twee afstandsschoten tegen kwamen we terug en konden we best veel scoren, waarvan ook veel op afstand. Aan de kant van Klick werden soms wat foutjes gemaakt waardoor er bij de Stormvogels best veel doorloopballen in gingen. Helaas verloren, maar de tweede helft zeker niet slecht gespeeld. Eindstand: 16-10.
Voor Klick '15 scoorden: Dymphe v.d. Berg en Channe Janssen 2x, Sanne Rijbroek, Sophie v Creij, Eelke Willems, Lotte Selten, Britte Verhoeven en Marja Derks 1x.

Klick '15 MW2 - SVOC '01 MW1: 10-11
Melderslo MW1 - Klick '15 MW1: 6-6
DES (V) C1 - Klick '15 C1: 7-1
ONA D1 - Klick '15 D1: 24-1
BMC B1 - Klick '15 B1: 8-3
Stormvogels (L) 2 - Klick '15 2: 16-10
JES 1 - Klick '15 1: 9-11

18 jan. MIKO '76 MW1 - Klick '15 MW2: 19.15