Bij aanvang van de wedstrijd op zondagmiddag staan MHV ’81 HS1 en Roef bieden bovenaan in de rangschikking met hetzelfde aantal punten. Dus de winnaar van deze pot zou de echte koploper worden.

MHV begon zeer sterk aan de wedstrijd en coach Roy Mengerink had de opdracht gegeven om Roef niet in hun snelle omschakeling spelletje te laten komen. Het geschiede andersom, want MHV zorgde mede door de defensieve dekking en goed keeperswerk van Maikel van Eeuwijk, dat juist MHV snel omschakelde met opbouwers Ruud Janssen, Daniel ten Have Willem Jan van Summeren richting de cirkellopers Rob van de Akker en Jeroen ten Have. Het net van Roef werd dan ook gevonden. Roef werd overklast in de eerste helft, wat leidde tot een onvoorziene 18 - 8 ruststand voor de Millse mannen.

De opdracht voor de tweede helft was duidelijk... DOORZETTEN en Roef laten inzien de MHV verdiend de nummer een moest zijn, wat lukte. Want zelfs de spelers die normaal gesproken om hun minuten moeten strijden deden mee in de strijd en lieten hun waarde zien.

MHV was niet te overtreffen deze middag en zo kon Koen van den Boom net voor het eindsignaal ook nog een mooie publiekswissel krijgen. Koen vertrekt voor een stage richting Litouwen voor 5 maanden.
Een prachtig resultaat, een mooie wedstrijd en de koppositie nog steviger in handen... Forza Heren MHV!

Eindstand MHV ’81 HS1 - Roef: 34-18

Volgende week staat voor MHV ’81 HS1 de uitwedstrijd in DenBosch tegen Blauw- Wit op het programma.