In een overtuigende wedstrijd aan de kant van Vollan werd Detac verslagen. In het begin van de 1ste set was Vollan nog enigszins zoekende en keek al snel tegen een 5-1 achterstand aan.

Vollan herpakte zich snel en toen het eenmaal ging draaien bij Vollan was er geen houden meer aan voor Detac. Met uitstekend volleybal liet Vollan geen spaander heel van het team uit Zeeland.

Met een afgetekende 25-14 werd de 1ste dan ook een prooi voor Vollan. In de 2de set ging Vollan gewoon door met waar zij gebleven waren. Met goed gevarieerd aanvalsspel zette Vollan de tegenstander zodanig onder druk dat Detac geen moment rust kreeg. De goede aanvalsopbouw was mede een verdienste van de zeer stabiel passende Femke Scheers waardoor spelverdeelster Anne Scheers keuze genoeg had om haar aanvallers te bedienen.
Wederom behaalde ze met een stand van 25-15 een afgetekende overwinning.

De 3de set zakte de concentratie aan de kant van Vollan enigszins weg. Het spel werd slordiger, de service liep niet met als gevolg dat Detac het initiatief over kon gaan nemen. Een gelijkopgaande strijd resulteerde in een spannende ontknoping waarbij Detac  met een 23-21 voorsprong de set leek te gaan pakken. Met een enorme dosis inzet en met enigszins wat geluk wist Vollan de set alsnog met 25-23 binnen te slepen. Deze overwinning werkte bevrijdend aan de kant van Vollan en in de 4de set wist Vollan het hoge nivo van de 1ste 2 sets weer op te pikken wat resulteerde in een 25-16 setwinst waardoor er een overtuigende 4-0 op het scorebord kwam te staan.
Dikke duim meiden.

Vollan D2 speelde haar wedstrijd tegen Achilles D2. Er ontstond een boeiende wedstrijd waarbij eigenlijk geen moment te voorspellen was wie deze wedstrijd zou gaan winnen. Met setstanden van 24-26/27-25/25-19 en 21-25 en een 2-2 tussenstand moest er een beslissend e5de set gespeeld worden. Achilles leek er met een tussenstand van 14-11 met de overwinning vandoor te gaan. Achilles juichte echter te vroeg en wonder boven wonder ging de set met 16-14 alsnog naar Vollan en de 3-2 overwinning was een feit.

Vollan MC1 behaalde wederom een simpele 4-0 overwinning tegen Unitas uit Boekel en Vollan D3 leed een 0-4 nederlaag tegen Peter Peters/ TSR D3 uit Schaijk.