Zaterdag 28 januari stond de wedstrijd tegen VOC DS2 op het progamma. De dames speelden om 20.40 uur in Amsterdam. De wedstrijd begon redelijk aan de kant van MHV, maar al snel liep VOC uit.

In de aanval was er te veel balverlies waardoor VOC veel snelle tegenaanvallen kon spelen. Zo gingen beide teams de rust in met een achterstand van 15 - 5.

In de rust werd door de coaches Rob van de Akker en Bas de Gier aangegeven dat de dames met meer overtuiging en meer als team moesten spelen. Met deze woorden gingen de dames de tweede helft in.

In de tweede helft stond de verdediging een stuk beter, doordat er meer samenwerking was. In de aanval verloor MHV de controle, waardoor er weer veel snelle tegenaanvallen kwamen van VOC. Door het vele balverlies en de gemiste kansen, dat meteen werd afgestraft, kon VOC uitlopen tot een eindstand van 34 - 14.

Eindstand: Succes Schoonmaak/VOC DS2 - M.H.V. '81 DS1: 34 -14

Volgende week staat om 20.00 uur de wedstrijd tegen VHC op het progamma. De wedstrijd vindt plaats in sporthal De Looierij in Mill. Hierbij is iedereen van harte welkom om te komen kijken.