Klick ‘15 stond tegenover De Horst, dit ging ze aanvankelijk goed af. Klick ‘15 komt met 2-0 voor en kan deze voorsprong behouden en zelfs uitbreiden naar 4-1.

Dan is het Klick ‘15 die het moeilijk krijgt in het aanvalsvak, dit levert meer druk op voor de verdediging van Klick. Zij kunnen het niet dichthouden waardoor De Horst op een 4-4 stand de rust in kan gaan. Felheid is iets wat coach Martien Romviel wil zien in het team en dat doen de dames maar dit zorgt niet direct voor doelpunten. Het is De Horst die in eerste instantie weet te profiteren en uitloopt tot 4-6. Maar dan neemt Klick ‘15 het over met een doelpunten reeks van vier nemen ze het heft in eigen handen en laten geen kans meer voor De Horst. In de eindfase, met een stand van 8-6 is het een kwestie van uitspelen. Klick ‘15 speelt echter niet alleen uit maar neemt ook nog twee mooie doelpunten van de zusjes Lotte en Mieke Selten mee waardoor de eindstand op 10-6 komt. Klick 1 houdt met deze punten aansluiting bij de bovenste twee. Wil Klick ‘15 nog aansluiting houden bij koploper Heumen dan zullen ze volgende week tegen Heumen moeten winnen.
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks 2x, Irma de Kleijne, Lotte Selten, Kim Verbruggen, Ellen Selten, Rian Derks, Mieke Selten en Pien Kuppen 1x.

v. Grinsven / Albers-Klick 2 - Prinses Irene

Vandaag had Klick 2 Prinses Irene uit Nistelrode op bezoek. Klick'15 begon vol overtuiging en met de motivatie om punten te pakken, Marja Derks opende de score vrij snel met een afstand. Sanne Verhoeven ronde hierna een doorloopbal mooi af waardoor de stand op 2-0 kwam. Klick'15 had vandaag een dag dat alle kansen goed benut werden en liep daardoor uit naar 6-3 en nog voor de rust kon de thuisploeg de stand op een royale 11-4 zetten. Voor Klick'15 was het de kunst om na de rust niet in te zakken, toch was het Prinses Irene die na de rust wist te scoren! Klick'15 was na de rust zoekende naar de juiste kansen maar de punten kwamen niet in gevaar, met een ruime en overtuigende 17-8 op het scorebord gingen de punten naar Klick.
Voor Klick'15 scoorde: Sanne Verhoeven 4x, Rian Derks en Sanne van de Broek 3x, Channe Janssen, Marja Derks en Britte Verhoeven 2x, Ilse Thoonen 1x.

Spes (M) C1 - Klick '15 C1: 4-3
Spes (M) B2 - Klick '15 B1: 2-6
Klick '15 2 - Prinses Irene 2: 17-8
Klick '15 1 - De Horst 1: 10-6