Op 1 oktober aanstaande viert Taflan in Langenboom haar 50-jarig bestaan. Aangezien 50 jaar een hele mijlpaal is, viert de club het hele jaar een sportief en feestelijk jubileumjaar.

Afgelopen zondag is dit jubileumjaar tijdens het jaarlijkse dynamictennis-husseldubbeltoernooi afgetrapt.

Dit bijzondere jaar is gestart met de onthulling van het speciale jubileumlogo door erelid Leo van der Linden, waarbij het Taflan-logo, tijdelijk, in een nieuw jasje gestoken is. Het jubileumlogo stond op smakelijke cup cakes, zelfgemaakt door lid Evi Schotanus.

Natuurlijk werd er deze dag ook nog gesport. Tijdens het dynamictennis-husseldubbeltoernooi heerst er altijd een gemoedelijke sfeer en heeft iedereen de kans om er met de hoofdprijs vandoor te gaan. Deze dag kunnen 24 deelnemers meedoen. Zij worden opgedeeld in een A- en B-categorie en elke wedstrijd worden weer nieuwe spelers aan elkaar gekoppeld. Zo ontstaan er altijd koppels van een A- en een B-speler en is het speelschema zo gemaakt dat iedereen elkaar precies één keer tegen komt: als mede – of als tegenspeler. Hierdoor ontstaan verrassende wedstrijden.

Aan het einde van de dag ging Kevin Pluk er met de eerste prijs vandoor. Josina van Ras werd tweede en Saskia de Klijn derde.

“Een zeer geslaagde start van dit speciale jaar”, aldus Pieter Ermers voorzitter van Taflan. “In de loop van 2017 is er veel extra aandacht tijdens diverse evenementen waaronder de Langenboomse kampioenschappen tafeltennis op 7 mei, een spetterende feestavond op 30 september en het Nederlands kampioenschap dubbel dynamictennis.

Heb je interesse om ook sportief mee te doen met Taflan? Je mag gratis een keer mee sporten. Op donderdagavond wordt er getafeltennist. Tussen 19.00 en 20.00 traint de jeugd en tussen 20.00 en 21.30 uur slaan de senioren een balletje. Op zondag tussen 10.30 en 12.00 uur is de dynamictennisochtend. Kijk voor meer informatie op www.taflan.nl, Facebook of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..