De mannen van HVW uit Wanroy kwamen dit weekend voltallig naar Mill afgereisd met maar een doel: WINNEN!! Met de vorig jaar nog voor MHV spelende Gert-Jan de Kleijne in de gelederen, wisten ze dat ze het onze heren van MHV moeilijk konden maken.

Na het eerste fluitsignaal van het scheidsrechtersduo Günther Robbrecht en Tom Bens, welke weer een sterke wedstrijd floten, was het het team uit Wanroij welke de score wist te openen. In de begin fase ging het gelijk op en na een paar minuten stond er een 4-4 stand genoteerd op het digitale scorebord. Toen vonden de mannen, gesponsord door van Schipstal transport in Mill, het welletjes en werd er aan gezet. Het tempo werd opgeschroefd, combinaties liepen vlotter waardoor het net aan Wanroijse kant meermalen werd gevonden. Met een ruststand van 16-6 werden beide teams richting de thee gestuurd.

MHV begon wat zwak aan de tweede helft en na een paar minuten wist Wanroy een paar doelpunten in te lopen. Toen was het echter genoeg en trokken de mannen van MHV de teugels weer aan. Na een aantal flitsende aanvallen werd het gat weer groter en werd de eindstand van 31-21 bereikt. Hiermee maken de mannen van MHV ’81 weer een belangrijke stap, staan nog steeds bovenaan op de ranglijst.

Aanstaande zondag wacht een treffen met Tremeg in de hal in Gemert. Waarna de laatste 4 wedstrijden van het seizoen na de carnaval afgewerkt zullen worden met daarin nog twee thuiswedstrijden.