Vanaf de aftrap lieten (zondag 5 februari) zowel Estria als Juliana zien te willen gaan voor niets minder dan 3 punten. Beide ploegen kwamen fel uit de startblokken.

Het duurde toch tot de 10e minuut tot de eerste echte doelpoging kwam, een te zachte inzet van Juliana zijde. Deze kon de Estria doelman echter niet imponeren.

In de 13e minuut mocht Estria al haar 4e corner nemen welke bij de 2e paal geheel vrij kon worden ingekopt. Juliana doelman Sven Jacobs had hier zijn beste moment van de middag door de harde kopstoot te pareren en deze naar de zijkant weg te boksen.

Juliana dat steeds dreigender werd kwam terecht op een 0-1 voorsprong in de 26e minuut. Maik Veld kwam goed door aan de rechterzijde en probeerde met een lobje over de Estria verdediging broer Andy te bereiken. De bal was echter net iets te kort waardoor een Estria verdediger de bal dacht weg te kunnen werken. De bal werd echter hoog de lucht in gewerkt. Net binnen de zestien meter nam hij de bal half volley en liet de Estria doelman kansloos.

In de 38e minuut was het opnieuw raak. Dave van Dommelen kwam met een prima actie door op links waarna hij de bal strak voor het doel bracht. Hier was het opnieuw Andy Veld die, met de rug naar het doel en een verdediger in zijn nek, de bal uitstekend aannam en de bal vervolgens in de draai met de punt van de schoen in het doel kon werken.

Na de rust bleef Juliana druk houden op Estria met o.a. een aanval die begon bij rechterverdediger Guus Bastiaans. De bal werd met snel combinatiespel over meerdere schijven uiteindelijk voor de voeten gespeeld van Dave van Dommelen die vervolgens alleen op de Estria doelman af kon gaan. Oog in oog met de doelman bleef hij koel en wist de bal naast de doelman in het lege doel te schuiven, 0-3.

Door deze overwinning is Juliana gestegen tot boven de gehate streep en kan men voorzichtig weer naar boven kijken.