Winst voor alle teams van Vollan ’65. M.u.v. van Vollan MA1 die vrij waren van competitieverplichtingen.

Vollan DS3 zag de stijgende lijn die de laatste wedstrijden al te zien was beloond met een 2-3 overwinning tegen Argos uit Oeffelt. Uitstekende zege wat alleen maar een boost zal geven aan de ploeg van coach Miriam van Tienen.

Vollan DS2 behaalde een zwaar bevochten 3-1 zege tegen VC Volt. Een slordige wedstrijd waarin vooral de service-pass te wensen overliet en dan wordt het moeilijk om tot een goede aanvalsopbouw te komen. De 1ste 2 sets werden nog redelijk overtuigend gewonnen met setstanden van 25-21 en 25-22. De 3de set werd met 25-18 een prooi voor de ploeg uit Beers Cuijk. In de 4de set leek Vollan een gemakkelijke zege te behalen. Met een tussenstand van 19-11 zou je zeggen dat het een kwestie van uitspelen is. Een foute beslissing, zelfs ten nadele van de ploeg uit Beers hielp de ploeg echter weer in het zadel. Kennelijk getergd kwam er weer vuur in het spel van de bezoekers wat uiteindelijk resulteerde in een spannende ontknoping. Uiteindelijk ging de setwinst nog met 25-23 naar Vollan waarmee er een 3-1 overwinning voor Vollan DS2 op het scorebord kwam te staan.

Vollan DS1 behaalde een 4-0 zege tegen eveneens een ploeg van VC Volt. Het spel was bij vlagen wel goed maar niet echt overtuigend en de laatste weken hebben we de ploeg wel eens beter zien spelen. Dit neemt niet weg dat de ploeg aan een prima serie bezig is en met 4 overwinningen op rij klimt de ploeg naar de 4de positie op de ranglijst.

Vollan MC1 was wederom goed bezig en wist met 4-0 te winnen bij Were Di in Gemert.