Met de carnaval in het vizier moest er eerst nog even gewonnen worden van de mannen van Tremeg. MHV had in het begin moeite met de verdediging van Gemert, waardoor het in de beginminuten van de wedstrijd moeilijk tot scoren kwam.

Dit resulteerde in een gelijk opgaande eerste helft. Met een stand van 8-10 werd dan ook de kleedkamer betreden waar duidelijke afspraken gemaakt werden voor de tweede helft.

Hieraan begon MHV met een flinke tempoverhoging zodat na 10 minuten een verschil van 5 doelpunten gemaakt was. Met een sterke verdediging en een goed spelende Rob van de Akker, die een groot aandeel in de score had, werd ook deze partij beslist in het voordeel van MHV.

Met een eindstand van 19-29 werden de punten weer mee naar Mill genomen. Na de carnaval gaat de race naar het kampioenschap verder met eerst twee belangrijke thuiswedstrijden in het verschiet. Wij wensen iedereen een goede carnaval en hopen jullie op onze tribune te mogen begroeten zondag 5 maart tegen Habo uit Boekel.